GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο είχε ο Δήμαρχος Χίου

Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα διακομίστηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, καθώς ενεπλάκη σε τροχ...


Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα διακομίστηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Ενώσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος επέβαινε στη μοτοσικλέτα του με κατεύθυνση από την πόλη προς τον Καρφά, όταν στο ύψος του ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο» αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα όταν άνοιξε απότομα η πόρτα προπορευόμενου αυτοκινήτου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα politischios.gr.

Αποτέλεσμα του επικίνδυνου ελιγμού ήταν η πτώση του Μανώλη Βουρνού στο οδόστρωμα χωρίς να χτυπήσει στο κεφάλι αφού φορούσε κράνος. Η κατάσταση της υγεία τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Σκυλίτσειο» για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση