GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ιερά Σύνοδος για τον "πατέρα Κλεομένη" : Ουδεμία σχέση έχει με την Εκκλησία της Ελλάδος - ΒΙΝΤΕΟ

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο πατήρ Κλεομένης δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία, εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος. Πρόκ...


Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο πατήρ Κλεομένης δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία, εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος.
Πρόκειται για τον μοναχό που τα βίντεο του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τον δείχνουν να να βανδαλίζει αγάλματα ή ΑΤΜ ή να επιτίθεται στα κέικ και στα 50ευρα.
Έτσι μετά τον ντόρο που έχει γίνει με το εν λόγω πρόσωπο, η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση καθιστώντας σαφές ότι ο αυτοαποκαλούμενος «πατήρ Κλεομένης» δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως. Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος. Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του.
Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας».
Ο αυτοαποκαλούμενος πατήρ Κλεομένης καταφέρεται εναντίον του Ισλάμ και των Εβραίων, ενώ με κάθε ευκαιρία εκφράζει το μίσος του για κάθε ηλεκτρονική συσκευή, το barcode των προϊόντων, τα ATM, τις τράπεζες, τους μασόνους και πολλά ακόμα.
Δείτε τα βίντεο με τη δράση του πατήρ Κλεομένη:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση