GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Μπόλαρη! Τον ενοχλεί ο Σημίτης, αλλά ο Τσοχατζόπουλος όχι...

Stavroula Riga    Μέχρι και ο Μπόλαρης, ο τέως ΠΑΣΟΚος εκλιπαρεί για συνεργασία με τη Φώφη αλλά τον ενοχλεί δήθεν η παρουσία του τέως η...

Μέχρι και ο Μπόλαρης, ο τέως ΠΑΣΟΚος εκλιπαρεί για συνεργασία με τη Φώφη αλλά τον ενοχλεί δήθεν η παρουσία του τέως ηγέτη του Σημίτη στο συνέδριο του μητρικού του κόμματος ΠΑΣΟΚ. Η στήριξη Άκη στο ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι ευλογία Θεού.
#Κάντε_πέρα_να_ξεράσω !
..........................................................
Από Μάρκος Μπόλαρης (ΣΥΡΙΖΑ):
Ο εναγκαλισμός και η πλήρης ταύτιση της προέδρου της Δη.Συ. με τον πρ. Πρωθυπουργό κ.Σημίτη και η κάλυψη που παρέχει σε μια από τις πιο ντροπιαστικές και μελανές περιόδους στην ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης, επιβεβαιώνει δυστυχώς τις εκτιμήσεις μας και αποτελεί μια πολύ θλιβερή εξέλιξη. Οι δημοκρατικοί πολίτες έχουν επανειλημμένα τιμωρήσει με την ψήφο τους τόσο τους πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου όσο και τις ζοφερές πρακτικές που τότε υιοθετήθηκαν και εφαρμόστηκαν. Δυστυχώς η πρόεδρος της Δη.Συ. έκανε τις επιλογές της και -με δική της ευθύνη- τορπιλίζει οριστικά την όποια προοπτική διευρυμένης συνεργασίας για το μέλλον.


Panos Kalaitsidis
Μιλαει και ο Μπόλαρης χαχαχαχα. Θυμηστε μου με ποιο κομμα ήσασταν βουλευτής και υπουργός πριν Τον ΣΥΡΙΖΑ και με ποιο κόμμα κατεβαίνετε υποψήφιος περιφερειάρχης το 2010? Δυστυχώς εκανα μεγαλη βλακεία που σου εδωσα ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση