GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξαναχτυπά" η πρώην σύντροφος του Βασάλου

Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, στις δύο γυναίκες οι οποίες υποστηρίζουν πως διατηρούσαν σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο...


Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, στις δύο γυναίκες οι οποίες υποστηρίζουν πως διατηρούσαν σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος είπε πως είναι ελεύθερος και ήταν και πριν μπει στο παιχνίδι.

Η Κύπρια Μαίρη Ρόουζ απάντησε δημοσιεύοντας τις ιδιωτικές τους συνομιλίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενώ η Βασιλική Αγιαννοπούλου, προτίμησε ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook, στο οποίο εξήγησε αναλυτικά πως ήταν η σχέση μεταξύ τους.

Σήμερα, η ίδια «ξαναχτύπησε» γράφοντας ένα κείμενο, μέσα από το οποίο κατακεραυνώνει και πάλι τον πρώην αγαπημένο της, ενώ –όπως λέει- υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν πως είχε σχέση με τον πρώην παίκτη των «Μαχητών».

Δείτε ολόκληρη η ανάρτηση:

«Εγώ δεν μιλάω … ακόμα !!!

Μιλάνε όσοι με ξέρουν… Μιλάνε όσοι ξέρουν!! Μιλάνε οι κοινές μας φωτογραφίες και η ζωή μας όλους αυτούς τους μήνες από τον Οκτώβριο του 2015 !!!!!

Όντας στο εξωτερικό δεν ήξερα πως ένας άνθρωπος όπως ο Ζώης βγήκε να με υπερασπιστεί και να πει την μόνη αλήθεια !!!

Ζώη σε ευχαριστώ φίλε !! Μάρτυρες πως υπήρξα ζευγάρι με τον «κύριο» Βασάλο υπάρχουν πολλοί και όπως φαίνεται δεν γουστάρουν το άδικο!!!

ΥΓ: για όλους εσάς που θα πείτε πάλι την κακία σας, ο θυμός μου δεν είναι γιατί επέλεξε να χωρίσουμε και αυτό δεν έγινε τώρα την επιλογή του την έκανε όσο ακόμα ήμασταν μαζί και έπαιζε κυριολεκτικά και μεταφορικά με άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη μου… Ο θυμός μου είναι γιατί με έβαλε στην ίδια μοίρα με μια άγνωστη που αποκαλούσε babe όπως είδαμε στα μηνύματα τους που τόλμησε να πει πως δεν με ξέρει, πως δεν μου έδωσε δικαιώματα και πως πήρα το θάρρος να κάνω όσα έκανα , για δημοσιότητα.

Έλα μου; ότι τι;;

Ας μας πει τι έκανα εκτός από υπομονή 5 μήνες όταν δεχόμουν ακόμα και απειλές, όταν δεχόμουν σιωπηλά σε καθημερινή βάση μηνύματα με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς όπως ΚΑΚΟ ΦΩΦΟ να έχεις μωρή Κα…..λα, και ενώ με παρακάλαγε όλος ο έντυπος κ ηλεκτρονικός τύπος και τα κανάλια δεν βγήκα να μιλήσω πουθενά!!!

Ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν αν εγώ σε προσβάλω και σου κάνω κακό όπως μαθαίνω πως λέει το περιβάλλον σου ή εσύ εμένα…

τα φιλούθκια μου από Κύπρο… ξέρεις εσύ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση