GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες από το σημείο της αιματηρής απόπειρας ληστείας στη Νίκαια - ΒΙΝΤΕΟ

Αιματηρή απόπειρα ληστείας, σε βάρος 43χρονου καταστηματάρχη, σημειώθηκε το πρωί,στη Νίκαια, από δύο άτομα που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ ...


Αιματηρή απόπειρα ληστείας, σε βάρος 43χρονου καταστηματάρχη, σημειώθηκε το πρωί,στη Νίκαια, από δύο άτομα που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 43χρονο και αποπειράθηκαν να του αρπάξουν μια τσάντα με 60.000 ευρώ που θα κατέθετε σε τράπεζα. 

Ο ίδιος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν τον 43χρονο με τη λαβή όπλου στο κεφάλι και στη συνέχεια να τον πυροβολήσουν τέσσερις φορές. Μια  από βολίδες βρήκε στο πόδι τον επιχειρηματία.

Οι δράστες χωρίς τελικά να αποσπάσουν την τσάντα, έβαλαν φωτιά στο ΙΧ που είχαν κλέψει από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, επιβιβάστηκαν σε μηχανή και χάθηκαν στα στενά της Νίκαιας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση