GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή ο Τούρκος παραγωγός που "δολοφονεί" τον Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος παραγωγός της ταινίας που δείχνει την εκτέλεση του Προέδρο...


Σε φυλάκιση καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος παραγωγός της ταινίας που δείχνει την εκτέλεση του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ali Avcı συνελήφθη στις 13 Ιουλίου στο σπίτι του λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας "Το Ξύπνημα". Κατηγορήθηκε ότι είναι οπαδός του εχθρού του Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ. Ο Γκιουλέν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη.
Το τρέιλερ της ταινίας δείχνει τη δολοφονία και της "οικογένειας" του Τούρκου Προέδρου, της "συζύγου" του, Εμινέ, και του "γιου" του, Μπιλάλ, στο σπίτι τους. Το τρέιλερ καταλήγει με έναν αξιωματικό να βάζει ένα όπλο στο κεφάλι του Ταγίπ Ερντογάν, καθώς αυτός προσεύχεται.
Δείτε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση