GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά Λοβέρδου κατά Μαρτίνη για το "Ερρίκος Ντυνάν" - ΒΙΝΤΕΟ

Με την κατάθεση του πρώην υπουργού Υγείας και νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗ.ΣΥ., Ανδρέα Λοβέρδου συνεχίστηκε την Πέμπτη η Εξετ...


Με την κατάθεση του πρώην υπουργού Υγείας και νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗ.ΣΥ., Ανδρέα Λοβέρδου συνεχίστηκε την Πέμπτη η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.
Στην κατάθεση του ενώπιον της Επιτροπής, ο κ. Λοβέρδος ισχυρίστηκε για το «Ερρίκος Ντυνάν» ότι «έπραξα αυτό που έπρεπε να πράξω με απόλυτη διαφάνεια».
«Έκανα πολλές προσπάθειες, αλλά τελικά δεν απέδωσε τίποτα», είπε ακόμη ο πρώην υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. μου ζήτησαν να φέρω νομοθετική ρύθμιση για την πώληση του και αυτό έκανα». Όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν προς τον. Κ. Λοβέρδο ότι «ο κ. Μαρτίνης ήρθε και είπε εδώ ότι ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου», ο πρώην υπουργός απάντησε: «Ο άνθρωπος είναι στο βαθύ του σκοτάδι. Ασκεί, φάσκει και αντιφάσκει. Ίσως κάποιοι να του έχουν υποσχεθεί κάτι».
Όσον αφορά στα νοσηλεία και τα «δωράκια», ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι «τα έστειλα όλα στον εισαγγελέα». Σε ερώτηση για το «αν ο κοινωφελής χαρακτήρας του Ιδρύματος συνεχίζει να υπάρχει», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗ.ΣΥ.: «Εγώ για να βγει λαμπίκο ο Μαρτίνης δεν θα έδινα 300 εκατ. ευρώ για να το κατατάξω στο Ε.Σ.Υ.».
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση