GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ανεύθυνος ο Βαρουφάκης

«Ανεύθυνο στην πράξη» χαρακτήρισε στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA. Ο πρόεδρος της Ένωση...


«Ανεύθυνο στην πράξη» χαρακτήρισε στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε, σχολιάζοντας το βιβλίο, ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «ως οικονομολόγος είναι αξιόλογος. Στην πράξη όμως απεδείχθη ανεύθυνος. Το δόγμα Βαρουφάκη στηριζόταν στο ότι θα έκαναν πίσω οι δανειστές. Η Μέρκελ όμως δεν έκανε πίσω και η χώρα πήγε στο γκρεμό. Ο Τσίπρας παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη και τελικά ξεβρακώθηκε. Αν είπε ο πρωθυπουργός να κατάσχουν τα 16 δισ. ευρώ για να τα δώσουν στον κόσμο με τις τράπεζες κλειστές, τότε ούτε για κλητήρας δεν κάνει ο κ. Τσίπρας, αν επαναλαμβάνω τα είπε αυτά για τα οποία τον κατηγορεί ο Βαρουφάκης».
Για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον Guardian, ο κ. Λεβέντης σχολίασε: «Αυτά που δήλωσε ο πρωθυπουργός συνομολογούν επιπολαιότητα και ανωριμότητα. Αυτοί οι άνθρωποι που μας πήγαν στην καταστροφή, θέλουν τώρα να μας σώσουν».
Τέλος για τη Δικαιοσύνη και την κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν βάλει στη μέση τη Δικαιοσύνη και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιες αποφάσεις της. Χρειάζεται σοβαρότητα με τον θεσμό της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση