GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε σε Φθιώτιδα και Βοιωτία - ΦΩΤΟ

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν 13 άτομα που συνελήφθησαν καθώς συμμετείχαν σε πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που ...


Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν 13 άτομα που συνελήφθησαν καθώς συμμετείχαν σε πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που δρούσε σε Φθιώτιδα και Βοιωτία.

Από τους συλληφθέντες τα 9 μέλη του κυκλώματος αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ενώ οι 4 από αυτούς είχαν περιφερειακό ρόλο. Επίσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν ογκωδέστατη δικογραφία σε βάρος 124 ατόμων, που προμηθεύονταν ναρκωτικά από τα μέλη του κυκλώματος.

Το κύκλωμα, που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας, δρούσε κυρίως στη Λοκρίδα και στην περιοχή της Λιβαδειάς. Αρχηγός της σπείρας φέρεται να είναι ένας 36χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι η γυναίκα του και ο αδελφός του, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και τα αρχαία αντικείμενα.

Προμηθευτές του κυκλώματος ήταν δυο Αλβανοί, από τους οποίους ο 36χρονος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα ναρκωτικά και τα διακινούσαν σε διάφορες περιοχές από τα Καμένα Βούρλα και τον Άγιο Κωνσταντίνο έως τη Λιβαδειά.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μια μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, που διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Καμένα Βούρλα. Το κύκλωμα ήταν ιδιαίτερα δραστήριο, αφού μέσα σε δυο μήνες περίπου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν να εντοπίσουν περισσότερα από 120 άτομα στα οποία πωλούσαν χασίς, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.

Από τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, πλήρη ανάπτυξης μετά ριζικού συστήματος, 396,05 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μαχαίρια – στιλέτα, ξίφη, ένα νόμισμα και ένα μπρούτζινο αγαλματίδιο ύψους 10 εκατοστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση