GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η οργισμένη απάντηση των δημιουργών του "Despacito" στον Μαδούρο

Τις έντονες αντιδράσεις των δημιουργών της παγκόσμιας επιτυχίας "Despacito", προκάλεσε, το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βενεζουέ...


Τις έντονες αντιδράσεις των δημιουργών της παγκόσμιας επιτυχίας "Despacito", προκάλεσε, το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, παρουσίασε την Κυριακή στην κρατική τηλεόραση VTV, μπροστά σε πλήθος οπαδών του, μία νέα εκδοχή του συγκεκριμένου τραγουδιού, με σκοπό να "διαφημίσει" τις εκλογές που προωθεί για νέα εθνοσυνέλευση, παρά τις προειδοποιήσεις της αντιπολίτευσης.

Ο Νικολάς Μαδούρο παρουσίασε ένα remix της διεθνούς μουσικής επιτυχίας και άλλαξε τους στίχους, τραγουδώντας: «Αργά, πάρε ένα ψηφοδέλτιο και όχι ένα όπλο, εξέφρασε τις ιδέες σου πάντα ειρηνικά και ήρεμα» και χτύπησε παλαμάκια στο ρυθμό του τραγουδιού.

Οι Πορτορικανοί λοιπόν καλλιτέχνες, Luis Fonsi και Daddy Yankee δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται με αυτή την κίνηση του Προέδρου της Βενεζουέλας, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε κοινωνική αναταραχή και θρηνεί πάνω από 100 θύματα στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής Luis Fonsi, καταδίκασε την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τη χρήση του Despacito.

"Δεν έδωσα ποτέ την έγκριση για τη χρήση ή την αλλαγή των στίχων στο" Despacito "για πολιτικούς σκοπούς, πολύ λιγότερο στη μέση της αξιοθρήνητης κατάστασης που αντιμετωπίζει μια χώρα που αγαπώ όσο η Βενεζουέλα", έγραψε χαρακτηριστικά στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά μέσα. «Η μουσική μου είναι για όλους εκείνους που θέλουν να την ακούσουν και να την απολαύσουν, και όχι για να την χρησιμοποιούν ως προπαγάνδα που επιχειρεί να χειριστεί τη βούληση ενός λαού που ουρλιάζει για την ελευθερία του και για ένα καλύτερο μέλλον».

"Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα άτομο που έχει κλέψει τη ζωή τόσων νέων που κάνουν όνειρα και ενός λαού που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους;" δήλωσε ο Daddy Yankee σε δήλωσή του. "Εσείς το δικτατορικό καθεστώς είναι μια κοροϊδία, όχι μόνο για τους αδερφούς μου της Βενεζουέλας, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτό το κακό σχέδιο μάρκετινγκ, θα συνεχίσετε να τεκμηριώνετε το φασιστικό ιδανικό σας που έχει σκοτώσει εκατοντάδες ήρωες και άφησε περισσότερους από 2.000 τραυματίες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η συνθέτης του τραγουδιού Erika Ender η οποία σε ανάρτηση της δήλωσε εξοργισμένη για το γεγονός ότι η δημιουργία της χρησιμοποιήθηκε χωρίς την έγκριση της, για σκοπούς πολιτικής προπαγάνδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση