GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλο το σχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας

Ριζικά αναμένεται να αλλάξουν τα τέλη κυκλοφορίας το 2018. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, θα είναι δύο ταχυτήτων κα...


Ριζικά αναμένεται να αλλάξουν τα τέλη κυκλοφορίας το 2018. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, θα είναι δύο ταχυτήτων και θα λαμβάνονται υπόψη ο κυβισμός του κινητήρα και οι εκπομπές CO2, όπως και η παλαιότητα.
Μάλιστα, οι μεγάλες αλλαγές έρχονται στα αυτοκίνητα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας μετά την 1η Ιανουαρίου 2007 ή το 2008, στα οποία το κόστος των ετήσιων τελών θα υπολογίζεται συνδυαστικά από τον κυβισμό του κινητήρα και από τις εκπομπές CO2.
«Οδηγός» για τον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας στα οχήματα 10ετίας ή 11ετίας θα αποτελέσει το πορτογαλικό μοντέλο, που φαίνεται να είναι επικρατέστερο, καθώς συνδυάζει τον κυβισμό με τις εκπομπές CO2 με ειδικούς συντελεστές, τα αποτελέσματα των οποίων στο τέλος αθροίζονται και βγάζουν τον... λογαριασμό για κάθε ένα αυτοκίνητο ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση