GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ η Μενεγάκη καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου...

Σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοσιογράφου -και πρώην βουλευτή της ΝΔ- Τάνιας Ιακωβίδου αναμένεται να προχωρήσει η Ελένη Μενε...

Σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της δημοσιογράφου -και πρώην βουλευτή της ΝΔ- Τάνιας Ιακωβίδου αναμένεται να προχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της, Νίκος Αγαπηνός, μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

Η Τάνια Ιακωβίδου ήταν καλεσμένη της συγκεκριμένης εκπομπής την περασμένη εβδομάδα σχολιάζοντας την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας πως η παρουσιάστρια πετά τους συνεργάτες σαν στημένες λεμονόκουπες, και ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτι της, ενώ άφησε αιχμές και για το ήθος της Ελ. Μενεγάκη λέγοντας πως "εγώ είμαι μια φτωχή, πλην τίμια δημοσιογράφος".

"Η βούληση που υπάρχει είναι να υπάρξει μια άμεση αντιμετώπιση προκειμένου να σταματήσουν όλες αυτές οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπο της και το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό δεν θα το εισπράξει η ίδια, αλλά θα διατεθεί κατά τη βούληση της ιδίας σε κάποιο ίδρυμα ή κοινωφελή σκοπό" είπε ο κ. Αγαπηνός διευκρινίζοντας πως τα όποια νομικά μέτρα θα αφορούν αποκλειστικά τη δημοσιογράφο και όχι άλλα στελέχη του σταθμού Epsilon.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση