GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Ουδέποτε ο Βαρουφάκης παρουσίασε σχέδιο για παράλληλο νόμισμα στο υπουργικό συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ουδέποτε υπήρξε παρουσίαση σχεδίου από τον κ. Βαρουφάκη σε υπουργικό συμβούλιο για παράλληλο νόμισμα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Π...


Ουδέποτε υπήρξε παρουσίαση σχεδίου από τον κ. Βαρουφάκη σε υπουργικό συμβούλιο για παράλληλο νόμισμα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στη Βουλή.
Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι η επιλογή ήταν μία και στρατηγική, να αναζητήσουμε λύση εντός ευρωζώνης για να αποφύγουμε την ακόμη μεγαλύτερη βίαιη φτωχοποίηση του λαού.
"Δεν φλερτάραμε με άλλες επιλογές", συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: "θέλετε κι εσείς σε αυτό το φιλμ νουάρ, το βίπερ που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα, το οποίο σίγουρα θα βοηθήσει τις πωλήσεις βιβλίου του κ. Βαρουφάκη να ρίξετε κι εσείς τη συμβολή σας"
"Σας συμβουλεύω για τη δική σας αξιοπιστία. Μην υιοθετείτε άκριτα ό,τι ακούγεται” τόνισε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση