GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καλατζής

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στο πανελλήνιο η είδηση της απώλειας του λαϊκού τραγουδιστή, Γιάννη Καλατζή. Ο τραγουδιστής των μεγάλων...


Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στο πανελλήνιο η είδηση της απώλειας του λαϊκού τραγουδιστή, Γιάννη Καλατζή.
Ο τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών κυρίως της δεκαετίας του '70, όπως «Δελφίνι - δελφινάκι», «Κυρά Γιώργαινα», «Επιπόλαιο με λες», «Ο Σταμούλης ο Λοχίας», έφυγε από τη ζωή στα 74 του χρόνια.
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω facebook συνεργάτης του τραγουδιστή, Δημήτρης Χιονάς.
«Θλίβομαι βαθύτατα. Μόλις έμαθα ότι έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας εξαιρετικός φίλος συνεργάτης για χρόνια πολλά κι αδερφός ο Γιάννης Καλατζής! Καλό ταξίδι Γιάννη στην γειτονιά των αγγέλων στην αγκαλίτσα του καλού Θεούλη! Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ! Κουράγιο ρε παιδιά!».
Ο Γιάννης Καλατζής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1943. Η καριέρα του ως τραγουδιστής ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1960, όταν ο ίδιος ήταν μέλος του Τρίο Μορένο στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος αργότερα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου αρχικά είχε συνεργαστεί με τον διάσημο συνθέτη Γιώργο Μητσάκη. Η δημοτικότητά του άρχισε να αυξάνεται και είχε μια παραγωγική συνεργασία με μερικούς από τους πιο διάσημους Έλληνες συνθέτες της περιόδου, όπως οι Μάνος Λοΐζος, Σταύρος Κουγιουμτζής, Γιώργος Κατσαρός, Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός, και Τόλης Βοσκόπουλος. Εμφανίστηκε επίσης σε δέκα ταινίες.
Δείτε την ανάρτηση του συνεργάτη του:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση