GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία Τσίπρα - Γιούνκερ για τον σεισμό στην Κω

Τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δέχθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον κ. Γιούνκερ να εκ...


Τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δέχθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον κ. Γιούνκερ να εκφράζει τα συλλυπητήριά του, καθώς και τη συμπαράσταση της Επιτροπής προς την Ελλάδα για τον σεισμό που έπληξε την Κω.

Επιπλέον, ο κ. Γιούνκερ ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την ετοιμότητα της Επιτροπής να πράξει ό,τι είναι αναγκαίο, προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες των ελληνικών Αρχών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού.

1 σχόλιο

  1. .... Ακόμη ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ...

    Πρέπει Να Τελειώνουμε με Ταχύτητα Του Φωτός Με Το Βοθροπαρακράτος και Το "Νομιμο" Κράτος ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών Αποικιοκρατών στην Χώρα Μας ΑΠΟ Το 21 Μέχρι Σήμερα (... και αν φύγαν οι Γερμανοί {ΟΙ Γερμανοί Δεν Είχαν Ούτε Έχουν Ρίζες στην "Ελληνική" Πολιτική Σκηνή ακόμη και από την Εποχή του ... Οθωνα!} είρθαν οι Αγγλοαμερικάνοι... Καινούργια Πάλη Κατοχή {Χούντα/Κύπρος/Εξωρίες/Εκτελεστικά Αποσπάσματα ... Το Σήμερα!}!

    Η "ΔΕΞΙΑ" και ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ/ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗ(οι) Με Την Ελληνική Ιστορική Συνείδηση! Εκπροσωπούν ΏΣ Αριστοι Λακέδες/Προδότες Τα Συμφέροντα Των Αποικιοκρατών Των Αγγλοαμερικανών και εν μέρη Τον Γαλλικό Αποικιοκρατισμό (Βλ. συν τοις άλλοις και το 22) που έχει Σχέση με την ... Αμερικάνικη Ανεξαρτησία (υπόψη: Όπως Δεν Τελείωσε ο Αμερικάνικος Εμφύλιος Πόλεμος Έτσι Δεν Τελείωσε και ο Δικός ΜΑΣ Εμφύλιος Των Αγγλοαμερικανών/Χούντα67/Κύπρος !!!)

    Και Μιλάτε για Έλληνες και ... Ελληνική Δικαιωσύνη;;;

    Ερώτηση Ρέ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΚΑΘΗΚΙΑ: ΕΓΙΝΕ Αναθεώρηση ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ Πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ;;; Για Την Ιστορία: Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΟΥΣ!!! Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί "Σεβάστηκαν" κάτι!!! ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΟΛΑΚΕΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΝΑΖΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!!!

    2ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;;

    3ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΗ;;;

    4ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ;;;

    5ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Γιάννη Παπαϊωάννου;;;

    6ον. ΘΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 21 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;

    [Η Σημερινή Υπόθεση Με Την Κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ με την Κοπέλα είναι μια Συνέχεια Του Ίδιου και Αυτού Βόθρου Που Κατέστρεψαν και Καταστρέφουν Την Πατρίδα ΜΟΥ! Τώρα Καταλαβαίνουμε Τους Νέους (Νεαρούς) Ελληνες που καίγαν Ελληνικές Σημαίες!!! Άλλο Τρόπο Δεν Είχαν για να πουν: ΜΑΣ ΚΑΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΝΈΟΙ!!!]

    Όσο Αναφορά την "Ομιλία" του ΠτΔ Στα Ελληνικά Όπλα... ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΗ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΛΑΚΕ ΠΟΥ την Δεκαετία του ... 50 είπε: Ιδού Κύριε Πρόεδρε ο Στρατός Σας!!! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΣΑΤΑΝΑ!!!

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!!! (Πρώτα Κτυπάμε και Ύστερα Ρωτάμαι ... Σε Όποιον Τολμήσειη Αμφισβήτηση!!!)


    ΥΓ. Η Παραμικρή Απόκλιση Από Τα Άνω ΘΑ Ναι ο Εξευτελισμός και η Ταπείνωση Όπως το 22 Όπως το 41 (η Συνθηκολόγηση Στην Ναζί Γερμανία ΕΙΤΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ Ελληνικών ΌΠΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ/ΟΙ Άγγλοι είτανε ... μαζί με την Ναζιστικοφασιστικό Γερμανικό Κράτος/Συνθήκη Μονάχου Τσαμπερλάιν!!! Η Ελλάδα ήδη από Το 40/41 ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! Η Ναζιστικοφασιστική Γερμανία του Τότε "κέρδιζε" επειδή οι Άλλοι Είτανε Αυτοί που Είτανε - ΜΗ Έτοιμη! Εμείς Είμασταν Έτοιμοι τόσο Από Τον Λεωνίδα/Θεμιστοκλή όσο και από το 1821 το 1922 και Το Ελληνικό Έπος (Όχι ... Αλβανικό Επος!) Του 40!!! Άλλωστε Το Έδειξε και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΑΥΤΟ!!!)) όπως ο ξευτιλισμός το 67 με Αποκορύφωμα το 74!!!

    Μακριά Από Τους Φονιάδες ΤΩΝ Λαών ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών!!! Ο Πόλεμος Της Κριμαίας που ΜΑΣ Έφερε Την Εθνική Καταστροφή του 22 ΆΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΗΝΥΜΑ!


    Ο Αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση