GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή η Μπάρμπαρα Σινάτρα

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών η Μπάρμπαρα Σινάτρα, χήρα του Φρανκ, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του Barbara Sinatra Children's...


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών η Μπάρμπαρα Σινάτρα, χήρα του Φρανκ, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του Barbara Sinatra Children's Center.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Σινάτρα πέθανε από φυσικά αίτια, στο ράντσο της στην Καλιφόρνια, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της.

Η Μπάρμπαρα είχε παντρευτεί τον Φρανκ Σινάτρα το 1976 και παρέμειναν μαζί μέχρι το θάνατό του, το 1998. Ήταν ο τέταρτος γάμος για εκείνον και ο δεύτερος για εκείνη.

Η Σινάτρα, από το Μιζούρι, δεν ήταν απλώς πρώην μοντέλο ή η γυναίκα του θρυλικού τραγουδιστή, ήταν επίσης και συνιδρυτής του Κέντρου Παιδιού Μπάρμπαρα Σινάτρα, το οποίο δημιουργήθηκε το 1980 για τη στήριξη παιδιών και νέων που πέφτουν θύματα φυσικής και σεξουαλικής κακοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση