GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Ατελέσφορο και άκρως επιζήμιο το παράλληλο σύστημα πληρωμών

Για τις θέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για το παράλληλο σύστημα πληρωμών, μίλησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό ...


Για τις θέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για το παράλληλο σύστημα πληρωμών, μίλησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» τονίζοντας πως ισοδυναμούσαν στην πράξη με παράλληλο νόμισμα και ήταν ατελέσφορες και άκρως επιζήμιες.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ σημείωσε, πως το παράλληλο σύστημα του Γ. Βαρουφάκη δεν έχει καμία σχέση με σχέδιο Β, συμπληρώνοντας πως αντιθέτως μάλιστα, θωρακίζει την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Για το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, είπε ότι «με αφορμή τις τοποθετήσεις Βαρουφάκη έχει εξαπολύσει μια τρομοκρατική επίθεση που στόχο έχει να την εμφανίσει ότι τάχα ασκεί ένα αντιπολιτευτικό ρόλο και κυρίως να πλήξει την προοπτική εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη» και πρόσθεσε: «Εξεταστική Επιτροπή και ειδικό αμερόληπτο Δικαστήριο χρειάζεται να γίνουν για να δικαστούν και να πληρώσουν παραδειγματικά ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και όσοι λειτούργησαν ως πολιτικό παρακράτος και συνήργησαν για να προδοθεί η λαϊκή βούληση, να καταλυθεί το Σύνταγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση