ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τηλέτυπος: Παραιτήθηκαν οι Γεώργιος και Φώτης Μπόμπολας

Share it:

Την παραίτηση των Γεωργίου και Φώτη Μπόμπολα ανακοίνωσε η Τηλέτυπος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την 13.7.2017 περιήλθε στο Διοικητικό Συμβούλιο η παραίτηση των μελών Δ.Σ. κ.κ. Γεωργίου Μπόμπολα και Φωτίου Μπόμπολα.
Να σημειωθεί ότι αμφότεροι κατείχαν επί σειρά ετών θέση μη εκτελεστικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος καθώς ο Όμιλος Μπόμπολα (κυρίως μέσω της Πήγασος Εκδοτική) κατείχε σημαντικό ποσοστό το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας (Mega TV).
Τον περασμένο Μάιο ο κ. Φώτης Μπόμπολας προχώρησε στην πώληση ποσοστού 19,63% της Τηλέτυπος στον Ιβάν Σαββίδη.
Η Πήγασος διατηρεί το 13,09% της Τηλέτυπος, ποσοστό το οποίο δεν περιλαμβάνεται στα προς εκποίηση (στις 26 Ιουλίου) περιουσιακά στοιχεία (τίτλοι και άλλες συμμετοχές) της εκδοτικής εταιρείας. Μεταξύ άλλων, θα εκπλειστηριαστούν τα σήματα "Έθνος", "Έθνος της Κυριακής" και "Ημερησία", καθώς και μετοχές των εταιρειών Ευρώπη, Iris, Άνωση.
Share it:
Reactions:

Hotnews

Media

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση