GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση και καβγάς στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στην προ ημερησίας διατάξεως συζή...


Ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

"Μην μου κουνάτε έμενα το δάχτυλο για τη Χρυσή Αυγή γιατί μαζί με τη Χρυσή Αυγή ρίξατε την προηγούμενη κυβέρνηση" είπε ο κ. Μητσοτάκης προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε μάλιστα την αντίδραση του Νίκου Φίλη που φώναζε από τα έδρανα λέγοντας: "Κατάφερα να ανακαλέσω τον κ. Φίλη στην κομματική τάξη".

Η ένταση συνεχίστηκε παρά τις παραινέσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά όσα ακούστηκαν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε την ομιλία του, ωστόσο οι φωνές από τα έδρανα που κάθονταν οι βουλευτές της κυβέρνησης δεν σταμάτησαν.

"Λυπάμαι πάρα πολύ κύριε Πρόεδρε που για άλλη μια φορά χάνετε πλήρως τον έλεγχο της συζήτησης όταν μιλάω εγώ. Και θα έπρεπε να είσαστε τουλάχιστον πιο αντικειμενικός στα καθήκοντα σας. Δεν συνέβαιναν αυτά όταν μιλούσε ο Πρωθυπουργός" σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Βούτση.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση