GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Οι γκιουλενιστές θα φορούν στολές τύπου "Γκουαντάναμο"

Έπειτα από τη δήλωση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι οι υπόδικοι του κινήματος του Γκιουλέν πρέπει να φορούν μια συγκεκ...


Έπειτα από τη δήλωση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι οι υπόδικοι του κινήματος του Γκιουλέν πρέπει να φορούν μια συγκεκριμένη στολή όπως στο Γκουαντανάμο, το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας κινητοποιήθηκε σχεδόν.

“Είναι στην ατζέντα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες γρήγορα. Τα μέλη του FETO και των τρομοκρατικών οργανώσεων θα έρχονται στο δικαστήριο με μια συγκεκριμένη στολή”, ανέφερε ο αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Νουμάν Κουρτουλμούς.

Η συζήτηση είχε ξεκινήσει όταν υπόδικος της υπόθεσης Γκιουλέν που συμμετείχε στην ομάδα απόπειρας δολοφονίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ του πραξικοπήματος πήγε στο δικαστήριο με φανέλα που έγραφε Hero (ήρωας).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση