GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Τι κρύβεται πίσω από την υστερία για το παράλληλο σύστημα πληρωμών

Ένα κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του DiEM25, του κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη επιχειρεί να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από «τη...


Ένα κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του DiEM25, του κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη επιχειρεί να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από «την προπαγάνδα για το παράλληλο σύστημα πληρωμών».
Μεταξύ άλλων αναφέρονται ως αιτίες ο «θυμός της τρόικας όταν αντιμετώπισε έναν υπουργό Οικονομικών χώρας της Ευρωζώνης αποφασισμένο να μην δεχτεί άλλο ένα αρπακτικό δάνειο» και «ο πανικός του Eurogroup όταν οι αφέντες του κατάλαβαν ότι η μικρή αυτή χώρα είχε τρόπους να τιμήσει το ΟΧΙ της και να κρατηθεί όρθια μέσα στην Ευρωζώνη ακόμη και αν τις έκλειναν τις τράπεζες».
Αναφέρει επίσης, πως κρύβεται και «η αδυναμία ενός πρωθυπουργού να χρησιμοποιήσει, και να οικειοποιηθεί-υπεραμυνθεί, το μόνο όπλο με το οποίο μπορούσε να υποστηρίξει την ρήξη με την τρόικα – την ρήξη που υποσχέθηκε στον λαό στην περίπτωση που η τρόικα αρνείτο να διαπραγματευτεί».

1 σχόλιο

  1. Για να ξέρεται:

    Πίσω Από Το Παράλληλο Σύστημα Πληρωμών κρύβεται Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ... "ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ"!

    ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ Φυσικής και το Ευρύτερο Φάσμα Της Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

    Αντιλήψεις "Παράλληλων Διαστημάτων" (και... Νομισμάτων) ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ (με ή χωρίς γραβάντες)!

    Όλοι οι Αντιεπιστημονικότητα και Ανθελληνικότητα Έχει μαζευθει στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση