GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ κατά Κοντονή: Είναι ηθικός αυτουργός των βανδαλισμών στην Ερμού

Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος υποστήριξε χθες στη Βουλή «ότι για μας είναι δυσάρεστη έκπληξη η απόφαση του ...


Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος υποστήριξε χθες στη Βουλή «ότι για μας είναι δυσάρεστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα» εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «είναι προφανές ότι τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνα από κουκουλοφόρους και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν ηθικό αυτουργό, που δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονή»

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση για την απόφαση της Ηριάννας, «είναι η πρώτη φορά που Υπουργός Δικαιοσύνης εκφράζει από το βήμα της Βουλής την έντονη δυσαρέσκειά του για μία δικαστική υπόθεση και προεξοφλεί νέα εκδίκασή της, με άλλη σύνθεση του Δικαστηρίου».

«Μια νέα επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον της Δικαιοσύνης δεν αποτελεί είδηση. Είναι πλέον καθημερινή συνήθεια πολλών στελεχών της», συμπληρώνει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσθέτοντας ότι «για μια ακόμη φορά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με την παρέμβασή του σε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολής Αθηνών υπερέβη τα όρια και, με τη συμπεριφορά του αυτή, απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση