GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για την αποχώρηση της ΝΔ από τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή

Σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, η σημερινή ημέρα της διαδικασίας προβλέφθηκε για την συζήτηση των τροπολογ...


Σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, η σημερινή ημέρα της διαδικασίας προβλέφθηκε για την συζήτηση των τροπολογιών επί του Σ/Ν του υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις», αναφέρει το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών για τη Νέα Δημοκρατία που αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή και προσθέτει:

"Προφανές είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση γνώριζε την παραπάνω απόφαση. Εξ ίσου προφανές είναι ότι δυσφόρησε στην ανάγνωση των τροπολογιών και των ρυθμίσεων που δίνουν οικονομικές και κοινωνικές ανάσες στην κοινωνία".

Το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει: "Διαφωνούν με την άμεση επιστροφή φόρου έως 10.000 ευρώ που δίνει ανάσα στις επιχειρήσεις; Είναι αντίθετοι με την συμπερίληψη της Κω στην απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ ως το 2018; Δεν θέλουν την παραχώρηση του ακινήτου του νοσοκομείου Κάτω Πατησίων, το οποίο οδήγησαν σε κλείσιμο, ώστε να λειτουργήσει δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για μία τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή;"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση