GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: Κακώς συζητήσατε για εκ περιτροπής προεδρία στην Κύπρο

Να ξεκινήσουν συνομιλίες για το Κυπριακό πάνω σε νέες βάσεις, με άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ του 1974 για αποχώρηση των τουρκι...


Να ξεκινήσουν συνομιλίες για το Κυπριακό πάνω σε νέες βάσεις, με άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ του 1974 για αποχώρηση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων και χωρίς δικαίωμα των Τουρκοκυπρίων για εκ περιτροπής προεδρία, ήταν η θέση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
«Κακώς πήγατε και συζητήσατε την εκ περιτροπής προεδρία στην Κύπρο και το δικαίωμα βέτο των Τουρκοκυπρίων» ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος κατά την ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το Κυπριακό.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε τόσο την κυβέρνηση όσο και τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη για εθνικές υποχωρήσεις, ενώ υποστήριξε ότι οι προτάσεις του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στις συνομιλίες του «Κραν Μοντανά», δεν ήταν ένα θετικό βήμα, αλλά μια άτακτη υποχώρηση ενάντια σε αυτά που είχε απορρίψει ο ίδιος ο κυπριακός λαός καταψηφίζοντας το σχέδιο Ανάν.
Επιπλέον, ο κ. Μιχαλολιάκος ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τη θέση του κυπριακού κόμματος Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, που απορρίπτει τη δικοινοτική διζωνική λύση και προτείνει να σταματήσει η νομιμοποίηση του ψευδοκράτους και να χαραχθεί μια νέα στρατηγική γραμμή στη βάση ενός νέου ενιαίου κράτους.
«Δεν φτάνει για εμάς η σημαία να κυματίζει μόνο στη Μόρφου, αλλά και στη Κερύνεια. Η Κύπρος είναι ελληνική» κατέληξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση