GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβόλησε για να εκφοβίσει αδέσποτα και τραυμάτισε μια οικογένεια

Η απόπειρα εκφοβισμού, πυροβολώντας με καραμπίνα, κατά αδέσποτων σκυλιών, όπως ισχυρίστηκε ο 57χρονος δράστης, παραλίγο να αποβεί μοιραί...


Η απόπειρα εκφοβισμού, πυροβολώντας με καραμπίνα, κατά αδέσποτων σκυλιών, όπως ισχυρίστηκε ο 57χρονος δράστης, παραλίγο να αποβεί μοιραία για μία τριμελή οικογένεια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στις 9:00 στο χωριό Παλαιοβράχα της Δυτικής Φθιώτιδας.

Ένα ζευγάρι με το 13χρονο κοριτσάκι τους καθόντουσαν στην αυλή του σπιτιού τους, όταν ξαφνικά άκουσαν πυροβολισμούς από καραμπίνα. Πριν προλάβουν να καταλάβουν από που προέρχονται οι πυροβολισμοί, τους τραυμάτισαν τα σκάγια.

Ο 46χρονος πατέρας τραυματίστηκε ελαφρά στο στήθος, η 39χρονη μητέρα στο πρόσωπο και η 13χρονη κόρη στο χέρι.

Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο η οικογένεια πήγε στο Κ.Υ. Μακρακώμης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν για το περιστατικό την αστυνομία.

Από την έρευνα που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

Πρόκειται για έναν 57χρονο γείτονα, το σπίτι του οποίου απέχει περίπου 100 μέτρα από αυτό της οικογένειας που δέχθηκε τα σκάγια.

Ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε χαμηλά για εκφοβισμό κάποια αδέσποτα σκυλιά που μαζεύονται στη γειτονιά και φυσικά δεν κατάλαβε ότι παραλίγο να σκοτώσει τους γείτονες.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα αν ο 57χρονος κατείχε νόμιμα την καραμπίνα και στη συνέχεια το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση