GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Παρενόχλησαν το Σινούκ που μετέφερε τον Πρ. Παυλόπουλο...

Διπλή τουρκική πρόκληση σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας σημειώθηκε σήμερα, εντασσόμενη στη γνωστή και αυξανόμενη ρητορική προκλήσε...

Διπλή τουρκική πρόκληση σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας σημειώθηκε σήμερα, εντασσόμενη στη γνωστή και αυξανόμενη ρητορική προκλήσεων από πλευράς της Άγκυρας.
Η πρώτη παρενόχληση σημειώθηκε όταν το ελικόπτερο Σινούκ, στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προσέγγιζε τη Ρόδο για προσγείωση.
Οι χειριστές των τουρκικών ραντάρ επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με το αεροσκάφος και προειδοποίησαν ότι παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο χώρο.
Οι προκλήσεις των Τούρκων όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς λίγο αργότερα επανέλαβαν την γνωστή προκλητική τους τακτική, επικοινωνώντας με το σινούκ της Αεροπορίας Στρατού, στο οποίο επέβαιναν εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι Τούρκοι προειδοποίησαν εκ νέου ότι η πορεία του ελληνικού ελικοπτέρου βρισκόταν εντός του τουρκικού FIR, παρά το ότι κατευθυνόταν προς το Φαρμακονήσι.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση