GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατασχέσεις και εισφορές "κοκκινίζουν" τα δάνεια

Ζοφερή εικόνα παρουσιάζουν τα στοιχεία από το μέτωπο των "κόκκινων" δανείων και στις διοικήσεις των τραπεζών έχει σημάνει &qu...


Ζοφερή εικόνα παρουσιάζουν τα στοιχεία από το μέτωπο των "κόκκινων" δανείων και στις διοικήσεις των τραπεζών έχει σημάνει "συναγερμός" καθώς το πρώτο εξάμηνο του έτους δημιουργήθηκαν νέα μη εξυπηρετούμενα δάνεια 3,5 δισ. ευρώ, το δημόσιο κατάσχει ότι βρει σε εισοδήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ η παρτίδα του 2016 σώθηκε από τις διαγραφές κόκκινων δανείων άνω των 2,5 δισ. ευρώ.
Ουσιαστικά, το 2016 τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαμορφώθηκαν στα 105 δισ. ευρώ από 108 δισ. ευρώ που ήταν το 2015, μείωση που σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος οφείλεται στις "υψηλότερες του αναμενόμενου διαγραφές".
Εάν δεν υπήρχαν οι διαγραφές οι τράπεζες, όπως αναφέρουν στο Εuro2day.gr, τραπεζικά στελέχη "δεν θα είχαν πιάσει τους στόχους του 2016".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση