GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάχαλο στην εξεταστική για την Υγεία - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία καταθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση του νοσοκομείου "Ε...

Στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία καταθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν".
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε αιχμές εναντίον του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα περί προκατάληψης εναντίον του και προσπάθειες να του αποδώσει κατηγορίες. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι δεν έπραξε τίποτε διαφορετικό από αυτό που έκανε ο Αλέκος Φλαμπουράκης στην υπόθεση "Μαρινόπουλος".
Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης, κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη, να αποφύγει να επιτεθεί στους βουλευτές της πλειοψηφίας, κατά την απάντηση των ερωτήσεων. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη που έκανε λόγο για «πατρικές νουθεσίες» και ανέφερε ότι «δεν μπορεί να υπαγορεύσει στον μάρτυρα το πώς θα απαντά…»
Ο κ. Μπαλωμενάκης κάλεσε τον κ. Μηταράκη «να μην κάνει τον συνήγορο του μάρτυρα γιατί δεν το έχει ανάγκη…»

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε νωρίτερα με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος στην οποία έκανε λόγο "για στημένη Εξεταστικής με προαποφασισμένα πορίσματα. '
"Δεν στεναχωριέμαι για τις προσβολές του κ. Λοβέρδου. Δεν στεναχωριέμαι για προσβολές ανθρώπων, οι οποίοι υπηρέτησαν ως υπουργοί και δεν ανακάλυψαν τίποτα. Φαγώθηκαν λεφτά το έχουν δηλώσει όλοι και δεν είπαν τίποτα" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

"Εγώ θα στείλω μια επιστολή με κοινοποίηση στον "στάβλο" εκείνο λέγοντας ότι ο στάβλος αυτός τέτοια γαϊδούρια βγάζει" πρόσθεσε.

Στον κ. Βέττα απάντησε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου:

"Το κόμμα μου ελέχθη ως στάβλος και εγώ ως γαϊδούρι. Θέλω να θυμίσω στον κ. συνάδελφο την ηλεκτρονική συνταγογράφηση που έβριζαν μετά βγδελυμίας και τον ΕΟΠΠΥ, την οποία η κυβέρνηση σας προσπαθεί να διατηρήσει. Ο κ. Λοβέρδος το έκανε. Να βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει πριν μιλάμε για στάβλους και γαϊδούρια. Αίσχος και ντροπή".

Ένταση στην Εξεταστική από Enikos_gr

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς ο προστατευόμενος του Ζαν Κοέν και του Μητσοτάκη τηλεβιβλιοπώλης Αδωνις είναι και χαζός, και προκλητικός..Όμως επειδή είδα όλη την εξεταστική από το WebTV-2 της Βουλής ..Είπε καθαρά ότι από της 17.000 χιλιάδες απόρους {της ΕΛΙΤ και της πολιτικής} Να μην πληρώσουν τα νοσήλια αν δεν έχουν έγγραφο !!!

    Οι πραγματικοί άποροι της ΜΚΟ Ερρίκος Ντυνάν ήταν όλα αυτά τα χρόνια μόλις 170 ΝΑΙ 170...ΚΑΙ όμως ο τηλεβιβλιοπώλης καπιταλιστής κατά δήλωση του με ΑΥΤΆ που έλεγε όχι καπιταλιστής είναι ΆΛΛΑ ΛΗΣΤΉΣ με κομπίνα του και του τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα εφαγαν το Ερρίκος Ντυνάν με μια εταιρεία που λέγετε ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ με ρευστό;; 3.000 τρεις χιλιάδες ευρώ ΝΑΙ τρεις χιλιάδες ευρώ ΔΙΟΤΙ ήταν θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς που είχε πάρει όλα τα δάνεια που έτρωγε ο Ανδρέας Μαρτίνης η ΕΛΙΤ και οι πολιτικοί από την τράπεζα της Μαρφιν μόλις 28 εκατομμύρια ευρώ ΚΑΙ χρεώνοντας την ανακεφαλαιοποίημενη τράπεζα Πειραιώς με 115 εκατομμύρια ευρώ.. ΔΗΛΑΔΉ ΆΠΛΑ με τα λεφτά του Ελληνικού λάου ένα νοσοκομείο από την ανακεφαλαιοποίημενη τράπεζα Πειραιώς
    ΣΉΜΕΡΑ λέει ο τηλεβιβλιοπώλης Αδωνις ότι το έκανε λέει για να σώσει της θέσης εργασίας και το ΧΡΕΟΣ στα ασφαλιστικά ταμεία..

    Από το 1992 που συστάθηκε το Ερρίκος Ντυνάν ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΚΑΝΕΙΣ χαμπάρι για το φαγοπότι;; ούτε πολιτικός ,ούτε δικαστής, ούτε ο Ερυθρός Σταυρός ,ούτε το διοικητικό συμβούλιο του Ερρίκος Ντυνάν που συνήθως ήταν πολιτικών συγγενείς η κοντά σε πολιτικούς κάτι που το ΚΑΤΆΛΑΒΕ μόνο ο Αδωνις!!!Η μάλλον ο Μαρτινης τους ήταν πλέων ΑΧΡΗΣΤΟΣ ,όχι ότι ΗΤΑΝ κάνεις αθώος ο Μαρτινης άλλα κάποιοι έπρεπε να κρυφτούν πίσω από τον Ανδρέα Μαρτίνη και να πάρουν όπως πήραν ΑΥΤΟΊ την περιουσία του Ερρίκος Ντυνάν Όταν επικαλούνται ότι το Ερρίκος Ντυνάν ΉΤΑΝ μια ιδιωτική κλινική ΤΙ ΣΚΑΤΆ ήθελε ο καπιταλιστής υπουργός τηλεβιβλιοπώλης με της συναλλαγές Μαρτίνη--τραπεζών;;; ΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΟΥΣ ..Το πιστεύεται;;;; Η κομπίνα ήταν καλά στημένη ΆΛΛΑ μια του κλέφτη δυο του κλέφτη έσπασε η αλυσίδα..

    Uros


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση