GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος δημοφιλής τραγουδιστής έπεσε θύμα «ροζ» απάτης

Θύμα μιας «ροζ» απάτης έπεσε ο Κώστας Μαρτάκης, καθώς 27χρονος χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες του σε site γνωριμιών για να «ψαρεύει» γυναί...


Θύμα μιας «ροζ» απάτης έπεσε ο Κώστας Μαρτάκης, καθώς 27χρονος χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες του σε site γνωριμιών για να «ψαρεύει» γυναίκες. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, μια θαυμάστρια του τραγουδιστή έπιασε κουβέντα με τον άνθρωπο που εμφανιζόταν  ως «Georg» και τον ξεμπρόστιασε δημοσιεύοντας τους διαλόγους τους σε γνωστό site.

Ο 27χρονος από τη Γερμανία, που δηλώνει ομογενής και μιλά ελληνικά, ανέβασε στο προφιλ του στο site γνωριμιών φωτογραφίες του Κώστα Μαρτάκη και προσποιήθηκε πως είναι ο τραγουδιστής.

Όταν άρχισε να συνομιλεί, μάλιστα, με την θαυμάστρια του τραγουδιστή της εξιστόρησε και μια φανταστική ιστορία για τα «τατουάζ» του, επιμένοντας πως είναι ο άντρας της φωτογραφίας.

Όταν εκείνη του ζήτησε περισσότερες φωτογραφίες, εκείνος φυσικά έστειλε μερικές ακόμη λήψης με τον Κώστα Μαρτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση