GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πληροφορίες ότι ο δράστης της επίθεσης στο Αμβούργο φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ»

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε ένα σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο σε μια επίθεση με μαχαίρι που διέπραξε ...


Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε ένα σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο σε μια επίθεση με μαχαίρι που διέπραξε ένας άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

«Δεν διαθέτουμε προς το παρόν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρα του δράστη και τον αριθμό των τραυματιών», επισήμανε αξιωματικός της αστυνομίας.

Ο δράστης «εισήλθε σε ένα σούπερ μάρκετ και άρχισε ξαφνικά να επιτίθεται στους πελάτες» πρόσθεσε.

.

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε στον ιστότοπό της μια φωτογραφία του δράστη, με το κεφάλι του καλυμμένο με μια λευκή σακούλα ενώ είναι γεμάτος από αίματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» (ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος), λίγο πριν την επίθεση.

Ο ύποπτος, που δεν έχει κατονομαστεί, επιχείρησε να διαφύγει μετά την επίθεση ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες τον καταδίωξαν, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.

«Πρόκειται για μια επίθεση που διαπράχθηκε από ένα πρόσωπο. Οι πρώτες πληροφορίες, που ανέφεραν τη ληστεία ως πιθανό κίνητρο, δεν επιβεβαιώνονται» σημείωσε η αστυνομία του Αμβούργου σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση