GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέρρευσε από τη ζέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Παγδατής - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από μια άσχημη πτώση στο γρασίδι, σε συνδυασμό με την ανυπόφορη ζέστη στην Αττάλεια, όπου η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 40 βαθμούς...


Μετά από μια άσχημη πτώση στο γρασίδι, σε συνδυασμό με την ανυπόφορη ζέστη στην Αττάλεια, όπου η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 40 βαθμούς, ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην αναμέτρησή του με τον Yuichi Sugita και εγκατέλειψε στα μέσα του 3ου σετ, με αποτέλεσμα ο Ιάπωνας να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Antalya Open.
Η θερμοκρασία έφτασε τους 41 βαθμούς υπό σκιά την Παρασκευή στην Αττάλεια της Τουρκίας, την ώρα που οι Μάρκος Παγδατής και Yuichi Sugita αγωνίζονταν για τον πρώτο ημιτελικό του Antalya Open.
Ο Μάρκος, ο οποίος πραγματοποίησε στην Αττάλεια το καλύτερο τουρνουά του από τον Ιανουάριο και προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό από το ASB Classic της Νέας Ζηλανδίας, κατάφερε να στείλει την αναμέτρησή του με τον Sugita στο 3ο σετ, κερδίζοντας το 2ο σετ στο tie-break με 9-7, παρά τα 3 του χαμένα set points.
Στο 3ο σετ, ο Ιάπωνας έκανε το γρήγορο break και "ξέφυγε" με 6-3, 6-7 (7), 4-1. Στο επόμενο game ο Παγδατής επέστρεψε από το 0-30 και είχε game point, αλλά το game δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο Κύπριος πρωταθλητής γλίστρησε στο γρασίδι και είχε μια πτώση που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Άλλος ένας αγώνας, ο 3ος για φέτος, ολοκληρώθηκε με εγκατάλειψη για τον Παγδατή, που έμεινε εκτός τελικού στο Antalya Open.
Ο Sugita θα περιμένει την αναμέτρηση του Adrian Mannarino με τον Andreas Seppi για να μάθει τον αντίπαλό του στον πρώτο τελικό της καριέρας του στο tour, ενώ ο Παγδατής θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, αφού τη Δευτέρα ξεκινάει το Wimbledon. Πρώτος αντίπαλος για τον κορυφαίο Κύπριο τενίστα όλων των εποχών, θα είναι ο Βρετανός James Ward.

Πηγή:tennisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση