GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιλί: Τιμή μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό

Παρουσιάστηκε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος φόργουορντ τόνισε σε δηλώσεις του πως αποδέχθηκε άμε...


Παρουσιάστηκε σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος φόργουορντ τόνισε σε δηλώσεις του πως αποδέχθηκε άμεσα την πρόταση των «ερυθρολεύκων», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους στην θέση του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου άσου:

- Για τις πρώτες εντυπώσεις του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έφτασα σήμερα και ξεναγήθηκα ήδη στο γήπεδο και στ' αποδυτήρια. Νιώθω πολύ καλά, αφού ο Ολυμπιακός είναι μια εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη, αν όχι η κορυφαία. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ».

- Για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό: «Από την στιγμή που έγινε η πρόταση από την ομάδα, χρειάστηκα μόλις δύο μέρες για να απαντήσω θετικά. Ενθουσιάστηκα στην προοπτική να αγωνιστώ εδώ. Θέλω να γνωρίσω την υπέροχη Αθήνα και να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας».

- Για το πως τον «έψησε» ο Βασίλης Σπανούλης: «Αρχικά είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Την επόμενη μέρα με πήρε ο Σπανούλης και μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Μετά από αυτές τις συζητήσεις αποφάσισα να έρθω και πήρα άμεσα τον μάνατζερ μου για να κανονίσει τα διαδικαστικά».

- Για την συνεργασία του με τον Πρίντεζη: «Ο Πρίντεζης είναι από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Είναι πολύ έμπειρος και θα μάθω πάρα πολλά δίπλα του».

- Για τους φιλάθλους των Πειραιωτών: «Πήρα πολλά όμορφα μηνύματα από τους φίλους της ομάδας, είναι πολύ ωραίο να σε υποδέχονται έτσι. Είναι ένα κίνητρο για να δουλέψω σκληρά να τους ικανοποιήσω».

- Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν: «Ο στόχος μας είναι να πάμε αρχικά στο Φάιναλ-4 και στην συνέχεια να παλέψουμε για τον τίτλο. Αυτοί είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού κάθε χρόνο και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να τους πετύχουμε».

- Για το γεγονός ότι Ελλάδα και Γαλλία είναι στον ίδιο όμιλο στο Ευρωμπάσκετ: «Θα αντιμετωπίσω αρκετούς από τους νέους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω πως θα έχει πλάκα. Η πρώτη συγκέντρωση με την εθνική ομάδα είναι στο τέλος του μήνα. Θα είναι ένα συναρπαστικό καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση