GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος γνωστός πολιτικός δήλωσε ότι τρελαίνεται για τον Νίκο Μακρόπουλο;

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος. ...


Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.
Μιλώντας στην Espresso αποκάλυψε πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στις μουσικές του προτιμήσεις.
«Κάθε Τετάρτη παίζω μπάσκετ με την ομάδα της Βουλής στον Αετό, στην Καλλιθέα, και στη γειτονιά μου στην Ερυθραία κάθε Κυριακή. Εκεί έχουμε μια ομάδα αποτελούμενη από 15 γιατρούς και παίζουμε στον Πανερυθραϊκό. Ο μόνος πολιτικός εκεί είμαι εγώ. Η ομάδα μας λέγεται Οι δεινόσαυροι. Τρελαίνομαι επίσης να βλέπω ελληνικές ασπρόμαυρες κωμωδίες. Φωτόπουλος, Σταυρίδης, Βουτσάς, Ξενίδης, Λογοθετίδης και Κωνσταντάρας είναι οι αγαπημένοι μου» είπε ο κ. Λοβέρδος.
«Πίνω κρασάκι κάθε βράδυ. Το μοσχοφίλερο μού αρέσει πολύ. Από τους τωρινούς τραγουδιστές τρελαίνομαι για τον Νίκο Μακρόπουλο. Νομίζω ενώνει τους σημερινούς με τους πίσω. Τον ακούω πολύ. Ο Βοσκόπουλος θεός, ακούω Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Πάνο Γαβαλά. Μου αρέσουν και οι Imam Baildi με τις διασκευές των παλιών τραγουδιών» τόνισε ο βουλευτής του Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Παράλληλα, εξέφρασε την αδυναμία που έχει στην Μαρία Κάλλας, της οποίας φωτογραφίες έχει στο γραφείο του.
«Λατρεύω τη Μαρίας Κάλλας. Είναι μια αυταξία μόνη της. Είναι το τέλειο. Η προσωπικότητά της, το πρόσωπό της, η στάση της στη σκηνή, η φωνή της... Συγκλονιστική. Μου έχει κάνει όμως αρνητική εντύπωση το εξής. Όταν ήμουν στο εξωτερικό κι έλεγα ότι η Κάλλας είναι πατριώτισσά μου μού λέγανε «τι είναι αυτά που λες; Η Κάλλας είναι Ιταλίδα». Έκανα καβγάδες επί καβγάδων για το θέμα αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση