GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα ανατολικά και νότια, οι οποίες τις πρωινές ώρες στην Ανατολι...


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα ανατολικά και νότια, οι οποίες τις πρωινές ώρες στην Ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες πιθανόν θα είναι τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 και πρόσκαιρα στο Κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ : Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θράκη τις πρωινές ώρες. Στην κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 έως 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπερωτικά πρόσκαιρα θα αυξηθούν με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ : Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες πιθανόν καταιγίδες στα βορειοτερα νησιά των Κυκλάδων. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ : Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στα δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια 6 με 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού. Βελτίωση από το απόγευμα. ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Σταδιακή βελτίωση, ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση