GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ προκαλεί με το απύθμενο θράσος της

Για απύθμενο θράσος κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς, με αφορμή τις αποκαλύψεις τ...


Για απύθμενο θράσος κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς, με αφορμή τις αποκαλύψεις του Γκλεν Κιμ σχετικά με το σχέδιο του τέως υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη για την εισαγωγή παράλληλου νομίσματος στη χώρα το 2015.

"Ο κ. Μητσοτάκης στις 01/07/2015 σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κρατούσε χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΌΧΙ στο δημοψήφισμα θα οδηγούσε στην έξοδο από το ευρώ. Δύο χρόνια μετά, η σοβαρότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει στο ίδιο επίπεδο.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προκαλεί με το απύθμενο θράσος της. Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις που μεθόδευσαν την οικονομική ασφυξία της χώρας, με στοχευμένες κινήσεις, και καθοδήγησαν, με στοχευμένες δηλώσεις, τη φυγή κεφαλαίων από το τραπεζικό σύστημα. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι ήταν αυτοί που είχαν ως βασική πολιτική επιλογή τη χρεοκοπία και το grexit, όπως και τους συμμάχους τους" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Είναι προφανές πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να αποδεχτεί ούτε το συντριπτικό για την παράταξή του αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε και το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν τον Σεπτέμβριο του 2015. Τον καλούμε να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση