GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σερ τα λέει έξω από τα δόντια - Τι αποκάλυψε για το ζεύγος Τραμπ

Η Σερ αποφάσισε να πει τη γνώμη της για τη Μελάνια Τραμπ και μάλιστα μέσω twitter. Η 71χρονη σούπερ σταρ ασχολήθηκε με τον γάμο της Πρώτ...


Η Σερ αποφάσισε να πει τη γνώμη της για τη Μελάνια Τραμπ και μάλιστα μέσω twitter. Η 71χρονη σούπερ σταρ ασχολήθηκε με τον γάμο της Πρώτης Κυρίας εκφράζοντας την άποψη ότι μάλλον δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένη μέσα σ' αυτόν.

Συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου η Σερ έγραψε: "Δεν είμαι σίγουρη, αλλά η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πάντα θλιμμένη- θυμωμένη, σαν να έχασε τον καλύτερό της φίλο. Ποτέ δεν χαμογελάει... Αισθάνομαι άσχημα".

Η Σερ συνέχισε να αμφισβητεί την ευτυχία της Μελάνια Τραμπ. Απαντώντας σε έναν θαυμαστή της που συμφώνησε με το πρώτο της σχόλιο λέγοντας: "Ελπίζω ότι θα το δει και θα πάρει τον γιο της και θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη σύντομα. Φαίνεται να είναι καλή μητέρα. Δεν την έχω δει ποτέ να τον αγκαλιάζει ή να παίζει με τον γιο της".

Η Σερ ασκεί τακτικά αυστηρή κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν αναφέρεται στη σύζυγό του Μελάνια. Έχει 3,36 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, αλλά η Μελάνια δεν είναι μέσα σ' αυτούς, σημειώνει η βρετανική Express.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια έρχεται αντιμέτωπη με ερωτήσεις που αφορούν τον γάμο της, αλλά επανήλθε απαντώντας σε όλους εκείνους που ασκούν κριτική για το γάμο της κάνοντας μία δήλωση στην Daily Mail.

"Είναι θλιβερό όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να προωθήσουν την ατζέντα τους σχολιάζοντας εμένα και την οικογένειά μου, ειδικά όταν δεν με ξέρουν".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση