GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πενταπλασιάστηκαν οι πτωχεύσεις ελληνικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της κρίσης

Πέντε φορές υψηλότερες σε σχέση με τα επίπεδα που ίσχυαν πριν από την κρίση παραμένουν οι πτωχεύσεις επιχειρήσεων στη χώρα μας, παρά τη...


Πέντε φορές υψηλότερες σε σχέση με τα επίπεδα που ίσχυαν πριν από την κρίση παραμένουν οι πτωχεύσεις επιχειρήσεων στη χώρα μας, παρά τη μικρή αποκλιμάκωση κατά 2% που εκτιμάται ότι θα υπάρξει εντός του 2017.
Στην εκτίμηση αυτή καταλήγει η ανάλυση του παγκόσμιου ασφαλιστή πιστώσεων, της Atradius, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη συμφωνία του Εurogroup για την καταβολή της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας.
Η πτώση κατά 2% που εκτιμάται ότι θα καταγραφεί στη χώρα μας είναι η μικρότερη αποκλιμάκωση που παρατηρείται μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης, ενώ σταθερά η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των 22 χωρών που παρακολουθεί η Atradius όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Το ποσοστό των πτωχεύσεων στην Ελλάδα είναι 5 φορές υψηλότερο σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα, έναντι 4 στην Πορτογαλία, 2,4 στην Ιταλία, 2,2 στην Ιρλανδία και 2 φορές στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση