GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη της Λάνα ντελ Ρέι για τον Τραμπ που θα προκαλέσει αίσθηση

Ναι, είναι υπερήφανη για την προσπάθειά της. Να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ. «Ναι, το έκανα. Γιατί όχι;» δήλωσε, αφοπλιστικά, η Λάν...


Ναι, είναι υπερήφανη για την προσπάθειά της. Να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ. «Ναι, το έκανα. Γιατί όχι;» δήλωσε, αφοπλιστικά, η Λάνα ντελ Ρέι στο «NME», την Παρασκευή που μας πέρασε.
Ήδη, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια έγινε πρώτη είδηση όταν συμμετείχε σε μια μεγάλη ομάδα στην κοινότητα των «μάγων» που θα έκαναν ένα «μαζικό ξόρκι για να φέρουν σε αδιέξοδο τον Τραμπ». Ο Μάικλ Χιουζ, επικεφαλής μιας ομάδας στο Facebook η οποία είχε ηγηθεί της προσπάθειας, εξήγησε στο «Page Six» ότι «δεν πρόκειται για τύπους που χρησιμοποιούν μια κούκλα βουντού ή που λένε ένα ξόρκι για να κάνουν κακό. Η πρόθεση είναι να φέρουμε σε αδιέξοδο τον Τραμπ και τους ανθρώπους που του κάνουν πλάτες, τους ανθρώπους του κύκλου του.»
Η ίδια η Ντελ Ρέι, στη συνέντευξή της στο «NME», δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το ξόρκι αλλά εξήγησε το πώς τα πιστεύω μας, η στάση που κρατάμε, μπορούν να εμπνεύσουν αλλαγή.
«Είμαι της ίδιας άποψης με τη Γιόκο (Όνο) και τον Τζον (Λένον) ότι υπάρχει δύναμη στους κραδασμούς, στα vibes, μιας σκέψης» είπε. «Οι σκέψεις σας είναι πολύ ισχυρά πράγματα, και γίνονται λέξεις, κι οι λέξεις γίνονται πράξεις, κι οι πράξεις οδηγούν σε φυσικές αλλαγές.»
Εξομολογήθηκε ότι πραγματικά πιστεύει πως «οι λέξεις είναι μια από τις τελευταίες μορφές μαγείας και, κατά βάθος, είμαι λίγο αποκρυφιστής. Κι έχω δει πώς αισθάνομαι σχετικά με το να αλλάξω τις ζωές αυτών των ανθρώπων και, επίσης, έχω βρεθεί και στην άλλη πλευρά αυτού – στην άλλη πλευρά των καλών ευχών και στην άλλη πλευρά των κακών ευχών. Κι έχω συνειδητοποιήσει το πόσο δυνατός πρέπει να είσαι. Πιο μεγάλος απ' όλο αυτό, πιο μεγάλος ακόμη κι από τα δικά σου vibes.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση