GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκοι χάκερ υποστηρίζουν ότι “χτύπησαν” ελληνικές ιστοσελίδες

Κυβερνοεπίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας, Υπουργείων και της Ελληνικής Ακτοφυλακής υποστηρίζουν ότι πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκε...


Κυβερνοεπίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας, Υπουργείων και της Ελληνικής Ακτοφυλακής υποστηρίζουν ότι πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκερ.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, η ομάδα “Turk Hack Team” αναφέρει ότι η κυβερνοεπίθεση πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα για το επεισόδιο ανοιχτά της Ρόδου, όπου σκάφη του Λιμενικού έριξαν προειδοποιητικές βολές εναντίον τουρκικού φορτηγού πλοίου που ήταν ύποπτο ότι μετέφερε ναρκωτικά.

Οι χάκερς προειδοποιούν μάλιστα ότι θα αυξήσουν τις επιθέσεις τους εναντίον ελληνικών ιστοσελίδων. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστή για τις επιθέσεις της παγκοσμίως, ωστόσο δεν είναι η ίδια που “χτύπησε” προ ημερών την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η είδηση για την κυβερνοεπίθεση έγινε αρχικά γνωστή μέσω του πρακτορείου ειδήσεων ΙΗΑ, αλλά στη συνέχεια μεταδόθηκε από πολλά αλλά τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ενώ οι χάκερ φέρονται να απόκτησαν πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση