GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βαλαβάνη ποζάρει με αέρα... Καραϊβικής πριν από τον μεγάλο τελικό - ΦΩΤΟ

Απόψε διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Survivor στο Άλσος Βεΐκου, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Ιωαννίδη να διεκδικούν το μεγάλο ...


Απόψε διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Survivor στο Άλσος Βεΐκου, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Ιωαννίδη να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο της νίκης.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ήδη φτάσει στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, ενώ ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με αέρα... Καραΐβικής! Φορώντας ένα αποκαλυπτικό λευκό σορτσάκι, φλοράλ κορμάκι και γυαλιά ηλίου, η πρώην παίκτρια των "Διασήμων" ποζάρει κι εύχεται "καλή επιτυχία" στους δύο φιναλίστ.

«Με ότι αέρα μας έχει απομείνει από την Καραϊβική ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο τελικό του @survivorgreece! Καλή επιτυχία και στους 2!! #Danos #Marios», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της δημοσιογράφου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση