GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωσε τον Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά από αυτή του Παναγιώτη Ταχτσίδη, είναι γεγονός. Ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος βρίσκεται από χτες...


Η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά από αυτή του Παναγιώτη Ταχτσίδη, είναι γεγονός. Ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος βρίσκεται από χτες στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του από τη Φενέρμπαχτσέ στην πειραϊκή ομάδα. Αμέσως μετά ο 30χρονος επιθετικός υπέγραψε το (2+1 σύμφωνα με πληροφορίες) συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του. 

«Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι είμαι εδώ. Είμαι εδώ για να παίξω και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους», τόνισε στις δηλώσεις του.

Ο Εμενίκε γεννήθηκε το 1987 στην Οτουότσα της Νιγηρίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα Ντέλτα Φορς. Συνέχισε στην Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και από εκεί το 2009 πήρε μεταγραφή για την τουρκική Καραμπουκσπόρ. Το 2011 αγωνίστηκε στη Σπάρτακ Μόσχας και το 2013 πήγε στη Φενρεμπαχτσέ. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε το πρώτο μισό στην Αλ Αΐν και το δεύτερο μισό στη Γουέστ Χαμ και πέρυσι επέστρεψε στη Φενέρ. Είναι 37 φορές διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας, με την οποία έχει πετύχει 9 γκολ.

O Καρσελά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Παίκτη του Ολυμπιακού θεωρεί πλέον τον Μεχντί Καρσελά ο πορτογαλικός Τύπος. Συγκεκριμένα σε σημερινό δημοσίευμά της η «O Jogo» αναφέρει τα ποσά που κερδίζει η Μπενφίκα από πρώην ποδοσφαιριστές της, στους οποίους διατηρεί μεταγραφικά δικαιώματα (συνολικά ανέρχονται σε 4 εκατομμύρια ευρώ) και πρώτη περίπτωση έχει αυτή του Μαροκινού εξτρέμ.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ο Καρσελά που αποχωρεί από τη Γρανάδα μετά τον υποβιβασμό της, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η μεταγραφή «έκλεισε» και θα αποφέρει στην Μπενφίκα το ποσό των 750.000 ευρώ, επειδή ο πορτογαλικός σύλλογος διατηρούσε το 25% της μεταπώλησης του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και γύρω από τον Σέρβο στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, Μίλος Κοσάνοβιτς, ενώ βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν πως και ο Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ καταλήγει στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση