GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπορεί το ντεκαπάζ, το κόκκινο κραγιόν, η μέση δαχτυλίδι και ο παππούς να σε κάνουν βασίλισσα;

Της: Έπη Τρίμη   Γεμίσαμε όμορφες γυναίκες που πέραν της εξωτερικής τους καλλονής είχαν και συνεχίζουν να έχουν-παρά τις αποδοκιμασίες...

Της: Έπη Τρίμη 

Γεμίσαμε όμορφες γυναίκες που πέραν της εξωτερικής τους καλλονής είχαν και συνεχίζουν να έχουν-παρά τις αποδοκιμασίες του κοινού και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης- τη φιλοδοξία να γίνουν σταρούμπες και να παραμείνουν εσαεί είτε είναι πιτσιρίκες είτε εκεί γύρω στα 45.

Ξανθές με το ίδιο χρώμα βαφής. Η βαφή Excellence 10.21 υπόσχεται διασφαλισμένο ξανθό και βέβαια βασιλικό θώκο σ’ ένα κανάλι. Όσο πιο ξανθό το μαλλί,γεμάτο extensions και αέρινες μπούκλες τόσο η επιτυχία εκτοξεύεται στα ύψη!

Πρόσθεσε το κόκκινο κραγιόν, τη μέση δαχτυλίδι και τσαχπινιές παιδίσκης με τη σωστή δόση «αφέλειας νεογνού» και το συμβόλαιο αρχίζει να διαφαίνεται αχνό στην αρχή και όλο πιο ζωντανό και σπαρταριστό, στη συνέχεια.

Οι αναλογίες και οι συνταγές είναι υψίστης σημασίας και χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Πρέπει να φανεί το μπουτάκι, το κιλοτάκι και βέβαια το πλούσιο ντεκολτέ που θα κάνει περήφανα την εξέγερσή του.

Εσύ υποψήφια σταρούμπα δεν έχεις να κάνεις και πολλά. Στην αρχή θα είσαι ταπεινή με χαμηλωμένο βλέμμα. Τον παππού τον έχεις κορώνα στο κεφάλι σου! Είσαι τόσο σεμνή και ηθική που δεν τολμάς παρά να κοιτάς χαμηλά.

H ορθή και επιβεβλημένη ακτίνα ορατότητάς σου δεν ξεπερνά την απόσταση από το καβάλο μέχρι τα παπούτσια του. Οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία απαγορεύεται ρητώς!

Άλλωστε με το ψηλοτάκουνο, το στενό σορτσάκι ή το φουστανάκι σε ύψος ζώνης δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια δράσης. Ευαγγέλιο το σεμνά και ταπεινά!

Σε έχουν μεγαλώσει με τη συλλογιστική και την πεποίθηση πως είσαι όμορφη. Αυτό είναι το διαβατήριό σου. Από πιτσιρίκα σε τρέχουν στα γυμναστήρια, στις χαλάουες και στα castings.

Δεν έχει σημασία αν μπερδεύεις το λούτσο με τον π@@τσο.

Και τα δύο σπαρταράνε και ό,τι σπαρταράει πέφτει πάντα στην αντίληψή σου.

Μην το βλέπετε πονηρά αναγνώστες, απλά η οξυδέρκεια και η παρατηρητικότητα δεν κρύβονται, είναι στοιχείο αυτής της εξαιρετικής προσωπικότητας και καλλονής τύπου barbie που διασφαλίζει το φωτοστέφανο της επιτυχίας.

Η επιτυχία δεν έχει να κάνει με τη μόρφωση. Μπορεί απλά να έχεις πάρει απολυτήριο γυμνασίου ή βία λυκείου.

Το control, το panel, οι αρχισυντάκτες και οι παντός είδους μαύροι υπηρεσίας είναι έτοιμοι με ένα σου νεύμα να δουλέψουν για τη βασίλισσα τους, δηλαδή εσένα. Αυτοί, στην αρχή, είναι οι φύλακές άγγελοι σου.

Εσύ πέραν από θεαματικές sexy πόζες, αναστεναγμούς όλο νόημα και νιαούρισμα στη φωνή δεν ορθώνεις λέξη, αυθορμήτως.

Αν κάνεις το σφάλμα να μιλήσεις από τις 5 προτάσεις οι 3εις είναι γεμάτες λάθη σύνταξης που βέβαια αποδίδονται στο τρακ της πρωτάρας. Άλλωστε μια κουκλάρα σαν εσένα έχει συγχωροχάρτι διαρκείας με ορίζοντα 5ετιας και βάλε…

Οι χαριτωμενιές σου, αυτές, συγκαλύπτονται μια χαρά όταν κουνάς την πίσω σου όψη όλο νόημα στο κοινό και βέβαια στον παππού. Ο παππούς, δε, είναι πολλά υποσχόμενος και τι ζητάει από εσένα; Τίποτα πέρα από ένα χαδάκι στοργικό και τρυφερό.

Το να σε θωπεύσει δεν έγινε και τίποτα. Στο Αιγάλεω σε είχαν θωπεύσει από τον κομμωτή, μέχρι το χασάπη. Θα το κάνεις τώρα και θέμα;

Άλλωστε όλα έχουν την τιμή και το χρόνο τους. Ένας παραπάνω ένας λιγότερος τα ξεχνάς στο μέτρημα. Άλλωστε από εδώ και πέρα τα κρεβάτια πρέπει να είναι πολλά υποσχόμενα και όχι μόνο ανατομικά…

Για να γίνεις κυρία επί των τιμών στο κανάλι, στα ΜΜΕ και στη ζούγκλα της ζωής θέλει τρόπο και όχι κόπο.Εσύ επιθυμείς να γίνεις βασίλισσα και να εδραιωθείς στο κοινό σου ως βασίλισσα της διπλανής πόρτας. Αυτό σε συμβούλεψαν αυτό κάνεις!

Πώς μια γυναίκα είναι βασίλισσα της κουζίνας της;


Έτσι και εσύ. Ταπεινή, καθημερινή και βέβαια προσιτή. Δεν έχει σημασία αν η πρώτη η βασίλισσα της κουζίνας και του σπιτιού κλαίει,καθαρίζοντας κρεμμυδάκια στην κουζίνα ενώ ρίχνει κλεφτές ματιές στην τηλεόραση.

Το ίδιο χέρι μεταξύ της κατσαρόλας και του λαδιού για το τσιγάρισμα πιάνει το τηλέφωνο και ας μυρίζει κρεμμυδίλα μετά το ακουστικό.

Προσπαθεί απεγνωσμένα να κερδίσει την σκούπα που διαφημίζεις γιατί δεν έχει λεφτά να την αποκτήσει. Σε καλεί στο τηλέφωνο της οθόνης, με έκδηλη αγωνία για να κερδίσει το δώρο του χορηγού. Σε γλύφει και εσύ νιώθεις τουλάχιστον ημίθεα με το όσκαρ της παρουσιάστριας ανά χείρας.

Στον αντίποδα εσύ είσαι ένα level πιο πάνω. Πας στη λαϊκή στην αρχή με τα πόδια και χαμογελάς έχοντας τις μπανάνες δίπλα στο πρόσωπο ώστε να γράφουν με το κόκκινο κραγιόν και το ξανθό μαλλί από το ντεκαπάζ.

Χαμογελάς με ένα χαμόγελο πλατύ λες και κάνεις πασαρέλα και φεύγεις.

Όταν τα νούμερα ανέβουν έρχεσαι με το σοφέρ και πάντα ντουγρού στα βιολογικά. Όλως τυχαίως έχεις βγει για ψώνια λες και πας για φωτογράφιση.

Αλλά τι λέω η κακεντρεχής αφού έφυγες με τη ψυχή στο στόμα από το πλατό της εκπομπής για να πας να ψωνίσεις ως ταπεινή νοικοκυρά…

Την επαύριο και ανάλογα με τα νούμερα, τα καθίσματα στον παππού και βέβαια τα καπρίτσια και τις απειλές αρχίζουν και τα εξώφυλλα και οι συνεντεύξεις.

Στην αρχή σε κάτι τριτοκοσμικά περιοδικά και sites και μετά επιλεκτικά στα «μεγάλα» που δουλεύουν σχεδόν αποκλειστικά με εσένα. Εσένα που είσαι σε κάθε εβδομαδιαίο εξώφυλλο γιατί το δικαιούσαι!

Εμείς το φτωχό και ταπεινό σου κοινό ξέρουμε τι νούμερο σουτιέν φοράς, αν πήγες στο κομμωτήριο, αν πήγες να ψωνίζεις ό,τι σου κατέβηκε στο κεφάλι.


Γνωρίζουμε και το λεπτό της επιβίβασής σου στο πλοίο- αμέσως μετά το πέρας της σεζόν- για να πας να λιαστείς και να ξεκουράσεις αυτό το θεσπέσιο κορμί από την κόπωση των εκπομπών.

Το γεγονός πως κουράζεσαι το βλέπουμε όλοι. Βάλε το telemarketing, βάλε τις παρατηρήσεις εν ώρα εκπομπής στις πανελίστριες, βάλε τα βλέμματα του τύπου «θα σας ξηλώσω όλους» σε εξουθενώνει βρε αδελφέ.

Και επειδή έχεις νεύρα- λόγω της έκθεσής σου και της σωματικής και ψυχικής σου κόπωσης- νομίζεις πως έχεις δικαίωμα να είσαι δύστροπη, απαιτητική, αγνώμων και βέβαια star.

Αν κάποια ιδρωμένη και ταλαίπωρη ρεπόρτερ έχει στηθεί από τα αξημέρωτα να σε περιμένει για μια δήλωση δε σου καίγεται καρφί. Ας πάει να ξύσει προβιές…

Ως γνήσια βασίλισσα έχεις το ελεύθερο να προσπερνάς τους κοινούς θνητούς, να μπουκάρεις πρώτη με το jeep σου στο καράβι, να απολύεις και να προσλαμβάνεις με συνοπτικές διαδικασίες και ό,τι σου αρέσει να το υφαρπάζεις και να το απολαμβάνεις δωρεάν.

Τι και αν οι γύρω σου πεινάνε. Εσύ απολαμβάνεις τα Louis Vuitton’s σου και τις 45 σακούλες από το ατέλειωτο shopping therapy.

Πας σε όποιο προορισμό επιθυμείς για διακοπές, πας τα παιδιά σου στα πιο ακριβά ιδιωτικά και βέβαια ζεις ζωή χαρισάμενη.

Αν δεν έχεις οικογένεια πας στο νησί των ανέμων με κότερα, το μονόπτερο και τον παππού αλά μπρατσέτα. Φροντίζεις βέβαια να έχεις και στα μουλωχτά τον πιτσιρικά για να ξεχαρμανιάζεις βρε αδελφέ. Πού το μεπτό;

Στην Ελλάδα οι ντίβες, οι βασίλισσες και οι stars έχουν απότομη ημερομηνία λήξης. Γιατί είναι γιαλαντζί σαν τα ντολμαδάκια. Θέλει κόπο, τρόπο και συνεχή κάματο για να γίνεις φίρμα φιλενάδα και δε στο μάθανε. Σου δώσανε τη συνταγή και στο εγχειρίδιο δε πρόσεξες τη λέξη φυγοπονία.

Ήταν με ψηλά γράμματα και δε φορούσες τα γυαλιά σου!

Τα χαμηλά νούμερα και η απαξίωση του κοινού πρέπει να σε μάθουν να αποχωρείς μόνη σου και όχι να σε ξεβράζει το σύστημα. Η επαγγελματική ζωή κάνει τον κύκλο της και είναι αδυσώπητη για όλους μας.

Η διάρκεια δε χτίζεται μόνο με τη μακριά βλεφαρίδα και τα ίδια σκέρτσα. Η διάρκεια κρίνεται από την ευγένεια, την εκτίμηση, το σεβασμό σε όσους κοπίασαν και όχι σε ένα χαλί που ήταν κάτω από την πολυθρόνα σου για να ακουμπήσεις εσύ βασιλισσά μου το αγαλματένιο ποδαράκι σου.

Για να είσαι star πρώτα πρέπει να έχεις ψυχή, κα@λα για τη δουλειά σου, μεράκι να εξελίσσεσαι, να μαθαίνεις και να μορφώνεσαι.

Πρέπει τέλος να έχεις την οξυδέρκεια και τους συμβούλους να σε κατευθύνουν σε άλλες επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες αφήνοντας στο κοινό σου και στους θαυμαστές σου ωραίες και αξιοπρεπείς σκέψεις για σένα…

Έτσι θα είσαι η αιώνια star, ντίβα και βασίλισσα και το όνομά σου θα γράφεται με χρυσά γράμματα. Από εσένα και τη διορατικότητά σου εξαρτάται το παιχνίδι και ουχί από το ντεκαπάζ, το κόκκινο κραγιόν, τη μέση δαχτυλίδι και τον παππού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση