GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες που συμβαίνουν - ΒΙΝΤΕΟ

"Η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αθλιότητες, στις οποίες δυσ...


"Η Δικαιοσύνη δεν θα τρομοκρατηθεί με τις αθλιότητες που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αθλιότητες, στις οποίες δυστυχώς συμμετέχει το γραφείο του Πρωθυπουργού" σημείωσε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης έκανε λόγο για στοχοποίηση "χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, ενός συγκεκριμένου δικαστικού και το επιχείρημα είναι: ξέρετε υπάρχει μία ένορκη κατάθεση".
"Να ξέρουν οι δικαστικοί ότι παρακολουθούμε τον αγώνα τους, τον σεβόμαστε, τον τιμάμε, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης την διαφυλάσσουμε από την ιταμή απόπειρα που κάνει η κυβέρνηση να την χειραγωγήσει" τόνισε ο κ. Βορίδης.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Ρέ Μπουρίδη (Strasser) και με την Κοπέλα τι γίνεται και τί λέμε;;;

    Μπορεί Στην Μοναδική Αφρικανική Χώρα Στην Ευρώπη με Λευκούς Ιθαγγενείς που Είσαι βουλευτής και βολευτής να "περνάς" ΣΕ ΜΑΣ ΌΧΙ ΡΕ ΨΕΥΤΟ-STRASSER!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση