GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση...


Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία.
"Το πώς αντιμετωπίζετε τους βουλευτές σας είναι δικό σας θέμα" είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό και πρόσθεσε: "σας το είχα πει εξάλλου στη συζήτηση για το 4ο μνημόνιο. Αδίκως μετατρέψατε το χρέος ως δέλεαρ. Θα τα ψήφιζαν ούτως ή αλλιώς όλα τα μέτρα. Για το βουλευτικό έδρανο το έκαναν, όχι για το χρέος, το αποδείξατε".
Η αναφορά αυτή του κ. Μητσοτάκη προκάλεσε την αντίδραση από την πλευρά των βουλευτών της κυβέρνησης. "Κι αν χρειαστεί θα ψηφίσετε κι άλλα" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης με τις φωνές από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζονται.
Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη συνεχίστηκε μετά την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση