GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχή τα «λουκέτα» σε επιχειρήσεις που δεν εκδίδουν αποδείξεις - Αναλυτικά παραδείγματα

Βροχή πέφτουν τα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις που δεν εκδίδουν αποδείξεις. Το σχέδιο «Αιγαίο - Αργοσαρωνικός» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη...


Βροχή πέφτουν τα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις που δεν εκδίδουν αποδείξεις. Το σχέδιο «Αιγαίο - Αργοσαρωνικός» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όπως τελικά αποδεικνύεται οι επιχειρήσεις συνεχίζουν την πρακτική των προηγούμενων χρόνων μη εκδίδοντας αποδείξεις.
Συνολικά, στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας θα διενεργηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν 14.500 έλεγχοι. Μύκονος, Σαντορίνη και Νάξος έχουν την «τιμητική» τους, καθώς οι περισσότεροι έλεγχοι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί στους ανωτέρω προορισμούς, όπου έχουν επιβληθεί και τα περισσότερα πρόστιμα.
Οι παραβάσεις αφορούν κατά κύριο λόγο μη έκδοση αποδείξεων από τους επιχειρηματίες, αλλά έχουν εντοπιστεί και πειραγμένα λογισμικά που «σβήνουν» στο τέλος της ημέρας τις συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση