GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ - καρέ η «έφοδος» διαρρήκτη σε κατάστημα της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ξημερώματα Δευτέρας, άνδρας που φορά αθλητικά ρούχα και τζόκει και φέρει σακίδιο πλάτης, σταματά έξω από την κεντρική πόρτα, καταστήματο...


Ξημερώματα Δευτέρας, άνδρας που φορά αθλητικά ρούχα και τζόκει και φέρει σακίδιο πλάτης, σταματά έξω από την κεντρική πόρτα, καταστήματος με είδη και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, που βρίσκεται επί της οδού Μαιζώνος στην Πάτρα.

Κοιτάζει στο εσωτερικό του, στέκεται στο σημείο κοιτάζει την κλειδαριά που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πόρτας, και με "ρίχνει" γρήγορες ματιές δεξιά και αριστερά για να σιγουρευτεί πως η παρουσία του δεν έχει γίνει αντιληπτή, αγνοεί όμως πως η επιχείρηση διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και όλες οι κινήσεις και τα χαρακτηριστικά του καταγράφονται λεπτό προς λεπτό.

Ένα αυτοκίνητο που περνά από το σημείο, αναστέλλει για λίγο τις προθέσεις του καθώς αποχωρεί, για να επιστρέψει σε λίγα δευτερόλεπτα και τότε αρχίζει η δράση του. Επιχειρεί να παραβιάσει την κλειδαριά, κάτι που επιτυγχάνει τελικώς με την τρίτη προσπάθεια. Μπαίνει στο εσωτερικό της επιχείρησης, με αργά βήματα και περιεργάζεται το χώρο. Κατευθύνεται στις προθήκες και στη συνέχεια πηγαίνει στο γραφείο, όπου βρίσκεται η ταμειακή μηχανή.

Λίγα λεπτά αργότερα εξέρχεται του καταστήματος, σαν κύριος και τρέπεται σε φυγή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, άνδρες της οποίας βρέθηκαν στην επιχείρηση, παρακολούθησαν το οπτικό υλικό, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αναζητούν τον δράστη με βάση και άλλα στοιχεία που συγκέντρωσαν.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση