Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

  Με τον Επίτροπο Έτινγκερ συναντήθηκε ο Τσίπρας - Τι συζητήθηκε


  Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Γκίντερ Έτινγκερ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

  Κατά τη συνάντηση, ο Επίτροπος Έτινγκερ ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό σχετικά με το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προϋπολογισμό της Ένωσης στην επόμενη περίοδο.

  Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένας ισχυρός προϋπολογισμός με προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της σύγκλισης, της ανάπτυξης, της κοινωνικής Ευρώπης, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ. Επεσήμανε δε, πως η Ελλάδα θα συμβάλει αποφασιστικά και εποικοδομητικά στη συζήτηση για τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 18 Ιουλ 2017, 12:40:00 π.μ.

  Αφήστε τα Θέατρα!

  Τον Ettinger τον "Διώξαν" Από την Γερμανία! Διότι και για Γερμανικά "Δεδομένα" είτανε Βλάξ και Ανίκανος στον Κύβο δηλ. (ΒΛ. × ΑΝ.)^3!!!

  Και για "Πολιτική Σύνταξη" η Αυτή ... Υπεύθυνη Θέση!

  Έτσι λειτουργεί η Ε.Ε.!!!

  Ενημέρωσαν οι Σκατοκυπατζίδες του Κράτους Μαριονέτας Τραλαλά τον Αγράβατο Efenti μας για το Κύρος και Βάρος του Ettinger;;;;


  Το ότι ο ΠτΔ συναντιέται ή θα συναντηθεί με τον Ettinger είναι τελείως αδιάφορο!

  Διότι Αυτός το Nummer/Nomber 1 της Μοντέρνας Αποικίας Τραλαλά συναντιέται και φωτογραφίζεται ως Τσίρκο και ακόμη με ... Tranzenta! Τον εξέτασε τώρα τελευταία γιατρός;;; Δεν το λέμε τυχαία!!!

  Item Reviewed: Με τον Επίτροπο Έτινγκερ συναντήθηκε ο Τσίπρας - Τι συζητήθηκε Rating: 5 Reviewed By: Press- gr