GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Επίτροπο Έτινγκερ συναντήθηκε ο Τσίπρας - Τι συζητήθηκε

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Γκίντερ Έτινγκερ, στο Μ...


Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Γκίντερ Έτινγκερ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη συνάντηση, ο Επίτροπος Έτινγκερ ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό σχετικά με το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προϋπολογισμό της Ένωσης στην επόμενη περίοδο.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένας ισχυρός προϋπολογισμός με προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της σύγκλισης, της ανάπτυξης, της κοινωνικής Ευρώπης, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ. Επεσήμανε δε, πως η Ελλάδα θα συμβάλει αποφασιστικά και εποικοδομητικά στη συζήτηση για τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ.

1 σχόλιο

  1. Αφήστε τα Θέατρα!

    Τον Ettinger τον "Διώξαν" Από την Γερμανία! Διότι και για Γερμανικά "Δεδομένα" είτανε Βλάξ και Ανίκανος στον Κύβο δηλ. (ΒΛ. × ΑΝ.)^3!!!

    Και για "Πολιτική Σύνταξη" η Αυτή ... Υπεύθυνη Θέση!

    Έτσι λειτουργεί η Ε.Ε.!!!

    Ενημέρωσαν οι Σκατοκυπατζίδες του Κράτους Μαριονέτας Τραλαλά τον Αγράβατο Efenti μας για το Κύρος και Βάρος του Ettinger;;;;


    Το ότι ο ΠτΔ συναντιέται ή θα συναντηθεί με τον Ettinger είναι τελείως αδιάφορο!

    Διότι Αυτός το Nummer/Nomber 1 της Μοντέρνας Αποικίας Τραλαλά συναντιέται και φωτογραφίζεται ως Τσίρκο και ακόμη με ... Tranzenta! Τον εξέτασε τώρα τελευταία γιατρός;;; Δεν το λέμε τυχαία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση