GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΧΟΡΟΙ και γλέντια από τον Νίκο Παππά στην Κοζάνη...

Στο τσακίρ κέφι ήρθε στην Κοζάνη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Εβγαλε σέλφις με κατοίκους σ...

Στο τσακίρ κέφι ήρθε στην Κοζάνη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Εβγαλε σέλφις με κατοίκους στη Ποντοκώμη, ενώ μοίρασε και αγκαλιές στο γλέντι με μεζέδες και ποντιακή μουσική που διοργανώθηκε προς τιμήν του.



Η γιορτή, διοργανώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, από τον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη και περιελάμβανε μεζέδες και ποντιακή μουσική.
Παρών ήταν και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης.

Λίγο αργότερα, μετά τους μεζέδες φαγητό, ο Νίκος Παππάς σηκώθηκε και χόρεψε ποντιακά.


Νωρίτερα είχε δηλώσει ότι η ελληνική οικονομία επιτυγχάνει πρόοδο μέσα από «αργά σταθερά βήματα».



Προχωράει ομαλά η μετεγκατάσταση
Στο περιθώριο της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για την πρόοδο της μετεγκατάστασης του χωριού, ενώ παράλληλα άκουσε και προβλήματά τους. Όπως σχολίασε μάλιστα στη δήλωσή του: «Ξεκινάμε την επίσκεψή μας στην περιοχή η οποία γίνεται με αφορμή της Ψηφιακής Εβδομάδας στον Πεντάλοφο. Είχαμε πει και με τον περιφερειάρχη και με τον Μίμη Δημητριάδη ότι θα επανέλθουμε όχι για να ανακοινώσουμε ότι θα κάνουμε κάτι, αλλά ακριβώς όταν θα πραγματοποιηθεί μία δράση. Και ξεκινάμε την επίσκεψη από το πάρα πολύ φιλόξενο χωριό της Ποντοκώμη». Μάλιστα,για τη μετεγκατάσταση, σχολίασε πως: «Η ενημέρωση που έχω είναι ότι η διαδικασία προχωράει ομαλά και ελάχιστα πράγματα απομένουν να γίνουν. Έχω να πως ότι ελπίζω και φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία διαδικασία η οποία έχει και την κοινωνική συναίνεση. Εντάσσεται και στον ευρύτερο σχεδιασμό για την ανάπτυξη της περιοχής, εύχομαι να πάνε όλα καλά». Ο πρόεδρος της κοινότητας Ποντοκώμης κ.Μιχαηλίδης, ζήτησε από τον κ. Παππά την επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε να γίνει σύντομα η κλήρωση των οικοπέδων στους κατοίκους του νέου οικισμού, να προχωρήσουν άμεσα τα έργα υποδομής και γίνουν όλες οι απαιτούμενές ενέργειες ώστε ο νέος οικισμός, με την εγκατάσταση ευρυζωνικών δικτύων και με τη χρήση της νέας τεχνολογίας, να έχει όλα τα χαρακτηριστικά του «έξυπνου χωριού».
Ο υπουργός επισκέπτεται το Νομό Κοζάνης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης ομιλίας του στον Πεντάλοφο Κοζάνης «Τα ευρυζωνικά δίκτυα και πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε», στο πλαίσιο της Ψηφιακής Εβδομάδας Ενημέρωσης που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση