GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική φάρσα με αλυσοπρίονο - Κατέρρευσε από τον φόβο το θύμα της πλάκας - ΒΙΝΤΕΟ

Μια σκληρή φάρσα έκανε ένας άνδρας στον κολλητό του φίλο. Πρόκειται για τον Τομ Ντάνιελ Χάνσεν Σιλτ από τη Νορβηγία, ο οποίος βρισκόταν ...


Μια σκληρή φάρσα έκανε ένας άνδρας στον κολλητό του φίλο. Πρόκειται για τον Τομ Ντάνιελ Χάνσεν Σιλτ από τη Νορβηγία, ο οποίος βρισκόταν με τον φίλο σε γκαράζ και έκαναν διάφορες δουλειές.

Την ώρα που ο φίλος του ασχολούνταν με ένα αμάξι, ο Τομ σκαρφίστηκε μια τρομακτική πλάκα. Κάποια στιγμή κρατούσε αλυσοπρίονο κόβοντας σανίδες. Στη συνέχεια και χωρίς να τον βλέπει ο φίλος του, το αφήνει κάτω και πιάνει ένα παρόμοιο εργαλείο χωρίς λεπίδα.

Ξαφνικά ο Τομ σωριάζεται στο έδαφος, έχοντας αίματα στην μπλούζα του και το κοπτικό μηχάνημα να βρίσκεται πάνω στη "ματωμένη" κοιλιά του. Τότε, ο φίλος του τρομάζει τόσο πολύ με το θέαμα που λιποθυμά. Σε λίγα λεπτά όμως συνέρχεται και εκνευρισμένος σπρώχνει ελαφρά τον Τομ.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και πήρε πολλά likes, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη φάρσα, την οποία δεν βρήκαν καθόλου αστεία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση